Μπλούζα Aποστειρωμένη SMS SURGICAL GOWN
Μπλούζα Aποστειρωμένη SMS SURGICAL GOWN

Μπλούζα Aποστειρωμένη SMS SURGICAL GOWN

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
3,84 €
με ΦΠΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

Μπλούζα Χειρουργείου Ενισχυμένη SMS Αποστειρωμένη Και Αντιαλλεργική.

45G/M2 120X140CM

 

Μπλούζα Χειρουργείου Ενισχυμένη SMS Αποστειρωμένη Και Αντιαλλεργική.

Από μη υφασμένο υλικό (sms), με μικροπόρους αδιάβροχες, αεροδιαπερατές, υδρόφοβες, απαλλαγμένες από οσμές. Οι ραφές τους είναι ενισχυμένες με διπλό γαζί. Παρέχουν προστασία από λοιμώδη νοσήματα (βακτήρια και ιούς). Είναι ελαφρές, αντιαλλεργικές και έχουν την αίσθηση υφάσματος. Έχουν ρυθμιζόμενο κλείστρο Velcro στο λαιμό. Φέρουν φαρδιές ελαστικές ενισχυμένες μανσέτες, ζώνη στη μέση (πιασμένη σε χάρτινη κάρτα)  και κορδόνια στο πίσω μέρος για κάλυψη της πλάτης. Το δέσιμο ξεκινά χιαστί στην πλάτη και καταλήγει στην κοιλιακή χώρα. Έχουν ημερομηνία αποστείρωσης και λήξης τουλάχιστον για 5 έτη και απορροφητική πετσέτα χειρός. Ακολουθούν τις διεθνείς προδιαγραφές Ε.E. 

Είναι συσκευασμένες σε, αδιάβροχη, αεροστεγή, ατομική συσκευασία. Είναι επίσης μη τοξικές, μη αναφλέξιμες και αποστειρωμένες με οξείδιο του αιθυλενίου.

Παρέχουν πλήρη πρόσθια και οπίσθια κάλυψη – αναγράφουν στη συσκευασία τους όλες τις απαιτούμενες απ τα πρότυπα ενδείξεις

OEM

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας.