1-Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Αν διστάζετε ή δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία των online αγορών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και ταυτόχρονα επιθυμείτε να αγοράσετε κάποια από τα προϊόντα μας, προς δική σας διευκόλυνση η Smartwaymed.gr σας παρέχει ως εναλλακτικό τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά σύντομη και απλή και ολοκληρώνετε μέσα σε 2 + 1 βήματα:

  1. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση. Στην οθόνη θα σας εμφανιστούν τα στοιχεία πληρωμής της Smartwaymed.gr που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την κατάθεση του ακριβές ποσού της παραγγελίας.
  2. Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία που μόλις πραγματοποιήσατε στον Τραπεζικό λογαριασμό της Smartwaymed.gr στην Τράπεζα που σας εξυπηρετεί (οι αριθμοί λογαριασμών  θα σας αποσταλούν και με email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας). Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην Tράπεζά σας, σας παρακαλούμε δώστε ως αιτιολογία συναλλαγής τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει ως πρόσωπο χρέωσης της παραγγελίας.
  3. Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@smartwaymed.gr και ενημερώστε μας για την πραγματοποίηση της πληρωμή σας, αναφέροντας οπωσδήποτε τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχει κάνει την πληρωμή. Εάν είναι δυνατόν, αποστείλετέ μας και το αποδεικτικό πληρωμής που θα έχει εκδοθεί από την Τράπεζά σας.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει δεσμευμένη για 3 εργάσιμες ημέρες. Για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία αποστολής θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης στο παραπάνω διάστημα.

Μπορείτε να καταθέσετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς

EUROBANK:

Αρ.Λογαριασμού: 0026 0002 6802 0192 1506
IBAN: GR 12 0260 0020 0006 8020 1921 506
Δικαιούχος: NEW OPTICAL SOLUTIONS E.E.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Αρ.Λογαριασμού: 1260 0207 299
IBAN: GR 07 0110 1260 0000 1260 0207 299
Δικαιούχος: NEW OPTICAL SOLUTIONS E.E.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ::

Αρ.Λογαριασμού: 67 5314 8260 524
IBAN: GR 33 0171 7530 0067 5314 8260 524
Δικαιούχος: NEW OPTICAL SOLUTIONS E.E.

2-Πληρωμή μέσω ePOS Paycenter Τράπεζας Πειραιώς

H Smartqaymed.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ή ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της Τράπεζας Πειραιώς, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Smartwaymed.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

3-Με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier (SPEEDEX) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για την Ελλάδα και χρεώνεται με 2,20€ με Φ.Π.Α για ολες τις παραγγελίες.

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας.